Loading....

VIZIUNE, MISIUNE ȘI VALORI

Ultratech Int iși propune să fie parte activă a economiei durabile. Deoarece sustenabilitatea este valoarea principală pentru multe companii, ne propunem să fim partenerul cheie care ajută la asigurarea angajamentului de protecție față de mediul înconjurător și oameni.

ECONOMIA CIRCULARĂ

 

Peste 50 de milioane de tone de deseuri electronice se produc anual in intreaga lume si doar 20 % dintre acestea ajung sa fie reciclate si reutilizate.

Acest fenomen a generat in ultimii ani multe dezbateri cu privire la sustenabilitatea industriilor actuale si a dus intr-un final, in anul 2015, la un plan de actiuni din partea Uniunii Europene care vin sa modifice modelul economic traditional, bazat pe PRODUCTIE – CONSUM – RENUNTARE, la unul circular, bazat pe REUTILIZARE – REPARARE – RECONDITIONARE – RECICLARE a materialelor și a produselor existente, atâta timp cât e posibil.

Scopul acestui proces in bucla, este extinderea ciclului de viata al produselor cu obiectivul economisirii resurselor materiale si de energie. Atunci când un produs ajunge la sfârșitul duratei sale de viață, materialele sale sunt reutilizate în economie ori de câte ori este posibil oferindu-le cu fiecare proces de productie, o valoare adaugata suplimentara.

Graficul alăturat exemplifică aportul pe care Ultratech Int îl aduce în ciclul economiei circulare, prin contribuția semnificativă în ceea ce privește eficientizarea folosirii resurselor:

Noua viziune economica circulara cu privire la echipamentele electronice cuprinde 5 principii:

·         Focus pe design: Produsele sunt concepute pentru durabilitate, reutilizare și reciclare în condiții de siguranță.

·         Reintegrarea resturilor de fabricație: materialele vechi din fabrică sunt reintroduse în productie

·         A doua viata a echipamentelor: Acestea raman pentru o perioada mai lunga in procesul de productie ajungand sa fie utilizate pentru a doua sau chiar a treia oara in urma restaurarilor si reparatiilor avansate.

·         Cresterea gradului de colectare prin oferirea de stimulente pentru consumatori: Maximizarea colectării echipamentelor electronice la sfârșitul ciclului de viață.

·         Reciclarea avansată: Politici de încurajare a reciclării și integrarea conținutului reciclat în produse noi. Reciclarea de înaltă tehnologie extrage o gamă largă de materiale și le menține la cea mai înaltă calitate. Cercetătorii au descoperit că extragerea metalelor din deșeurile electronice costă de 13 ori mai puțin decât minereul extras.

 

Ultratech isi asuma misiunea de a mentine atat timp cat este posibil durata de viata a echipamentelor industriale prin specializarea permanenta a echipei pentru a face fata schimbarilor tehnologice si nevoilor partenerilor nostri.

Ultratech este un promotor al economiei circulare si consideram ca suntem parte cheie a acestui proces care dincolo de focusul pe un outcome material, are grija pentru calitatea vietii generatiilor viitoare.

PROCESUL DE REPARAȚIE

1CONTACTUL INIȚIAL

Primul pas e să luați legătura cu noi pe email la contact@ultratech.ro, sau telefonic la 0264274138

2INTERACȚIUNE ECHIPAMENTE

Ne deplasăm la dumneavoastră pentru ridicarea echipamentului

3REZOLVĂM URGENȚE

Rezolvăm solicitările urgente în maximum 12 ore

4RETUR ECHIPAMENTE

Returnăm echipamentul reparat, testat și în garanție

Back To Top