Loading....

DESPRE ULTRATECH

Tehnicienii Ultratech Int au acumulat experiență de peste 10 ani, performând în domeniul reparațiilor echipamentelor industriale (reparații convertizoare de frecventa, reparații surse de alimentare clasice si in comutatie, reparatii echipamente electronice din industria usoara si grea, echipamente electronice de productie sau prelucrare, aparatura de control si masura )

PROCESUL DE REPARATIE

1PRIMUL PAS, CONTACTI-NE

Luati legatura cu noi

2INTERACTIUNE ECHIPAMENTE

Ridicam echipamentul sau ne deplasam la dumneavoastra

3REZOLVAM URGENTE

Rezolvam solicitarile urgente in maximum 12 ore

4RETUR ECHIPAMENTE

Returnam echipamentul reparat si testat

Experienta

Experienta in electronica de peste 10 ani a fiecarui angajat, acumulata atat in tara cat si in S.U.A. si imbunatatita prin stagii de perfectionare in U.E. ne indreptateste sa afirmam ca lucram cu Ultra- tehnicieni. Pentru ei, fie ca este vorba de echipamente electronice standard sau aparatura electronica unica / dedicata, reparatiile electronice reprezinta doar o alta provocare nu si o necunoscuta.

Viteza de executie a lucrarilor

Desi manopera pentru reparatii se plateste la ora, Ultratech Int crede intr-o relatie de tip win-win cu clientii sai. Acestia din urma depind in realizarea profitului, de utilizarea aparatelor pe care le au in dotare. Pentru orice intreprinzator timpul pierdut se concretizeaza in deficit financiar. De aceea noi efectuam reparatiile electronice in cel mai scurt timp posibil odata ce clientul a acceptat manevrele tehnice propuse de tehnicienii nostrii.

Singura intarziere acceptata de noi este la inlocuirea pieselor in aparatura electronica. Acest lucru poate surveni atunci cand furnizorii parteneri intarzie in livrarea piesei electronice solicitate de noi. Ultratech Int isi informeaza in permanenta clientii asupra stadiului in care se afla lucrarea de reparatie, astfel incat activitatea clientilor nostri sa nu fie diminuata sau in cel mai rau caz cat mai putin diminuata de aceasta intarziere in livrare.

GARANTIA

Tipul de garantie pe care noi il oferim clientilor nostri este unic. Ultra-garantia este de 12 luni dar vizeaza intregul echipament reparat nu doar componentele pe care noi le-am inlocuit. Putem face acest lucru deoarece odata intrata in unitatea noastra, aparatura electronica este examinata minutios nu doar in sensul celor reclamate de client. Intotdeauna realizam o diagnoza dar si o prognoza asupra fiabilitatii si durabilitatii in timp a aparatului. Noi informam clientii asupra potentialelor defectiuni ce pot aparea dupa reparatiile efectuate la noi, defectiuni ce survin nu din culpa Ultratech Int ci din cauza uzurii fizice, morale, sau din cauza manipularii defectuoase.
Cu acordul cilentilor, noi efectuam lucrari profilactice cu scopul de a prelungi termenul de perfecta functionare a aparaturii dumneavoastra.

Consiliere clienti

Oferita in scopul asigurarii functionarii corespunzatoare a aparaturii.
Ultratech Int este mereu la dispozitia clientilor sai atat on-line cat si telefonic. Clientii nostri beneficiaza de sfaturile tehnicienilor atat in ceea ce priveste modul de utilizare, curatare, intretinere a aparaturii cat si la achizitionarea unor echipamente noi.

Este bine sa luati in calcul toti factorii care asigura longevitatea si eficienta utilizarii unui aparat electronic. Trebuie sa stabiliti cu exactitate de ce tip de aparat aveti nevoie, la ce nivel de utilizare a acestuia va aflati ( incepator sau profesionist), frecventa cu care il veti utiliza, producatorul si garantia oferita, costul cu intretinerea si reparatiile lui, consumul electric, etc…

Ultratech Int vine in intampinarea acestei nevoi nesatisfacute de piata firmelor de reparatii.

CONTACT

Vreți să discutăm mai multe despre serviciile pe care le oferim? Luați legătura cu noi pentru a afla mai multe informații.

Back To Top