Loading....

SZEMLÉLETÜNK, KÜLDETÉSÜNK ÉS ÉRTÉKEINK

Az Ultratech Int a fenntartható gazdaság része szeretne lenni. Mivel számos cég számára a legfontosabb érték a fenntarthatóság, egy olyan kulcsfontosságú partnerré szeretnénk válni, aki elősegíti a környezetvédelem és emberek védelme iránti elkötelezettség betartását.

KÖRFORGÁSOS GAZDASÁG

 

Világszerte évente több mint 50 millió tonna elektronikai hulladék keletkezik, és csupán ennek 20 %-a kerül újrafeldolgozásra és újrahasznosításra.

E jelenség miatt az elmúlt években számos, a jelenlegi iparágak fenntarthatóságával kapcsolatos vita zajlott, és végül 2015-ben az Európai Unió egy olyan akciótervet dolgozott ki, amely a hagyományos, a GYÁRTÁS – FOGYASZTÁS – LEMONDÁS elvén alapuló gazdasági modellt egy körforgásos, a meglévő anyagok és termékek ÚJRAHASZNOSÍTÁSA – JAVÍTÁSA – FELÚJÍTÁSA – ÚJRAFELDOLGOZÁSA elvén alapuló modellel hivatott lecserélni, amennyiben ez lehetséges.

E körkörös folyamatnak a célja a termékek életciklusának meghosszabbítása, anyag és erőforrás megtakarítása érdekében. Amikor egy termék életciklusának végéhez ér, alapanyagait minden esetben megpróbálják újra felhasználni a gazdaságban, így minden egyes gyártási folyamattal további hozzáadott értékekkel ruházzák fel azokat.

A mellékelt grafikon szemlélteti az Ultratech Int cégnek a források felhasználásának hatékonyabbá tétele általi jelentős hozzájárulását a körforgásos gazdasághoz:

Az új körforgásos gazdasági szemlélet az elektronikai berendezésekre vonatkozóan az alábbi 5 elvet fogalmazza meg:

  • A hangsúly a kialakításon: A termékek tervezése a tartósság, újrahasznosítás és biztonságos újrafeldolgozás elvét tartja szem előtt.
  • A gyártási hulladék újrabeépítése: a gyárban levő régi anyagokat ismét beépítik a gyártási folyamatba
  • A berendezések második élete: Ezek hosszabb ideig maradnak a gyártási folyamatban, é másodszor vagy akár harmadszor is felhasználják felújítást és javítást követően.
  • A begyűjtési arány növelése a fogyasztók ösztönzése által: Az elektronikai berendezések begyűjtésének maximalizálása azok életciklusának végén.
  • Korszerű újrafeldolgozás: Az újrafeldolgozást és az újrafeldolgozott termék új termékekbe való beépítését ösztönző politikák. A csúcstechnológiás újrafeldolgozás az alapanyagok széles körét képes kinyerni és azok csúcsminőségét képes biztosítani. A kutatók rájöttek, hogy a fémek elektronikus hulladékból való kinyerése 13-szor olcsóbb, mint az érc kibányászása.

Az Ultratech vállalja azt a küldetést, hogy csapata folyamatos továbbképzésével a lehető leghosszabb ideig meghosszabbítsa az ipari berendezések életciklusát, így tartva lépést a technológiai változásokkal és partnerei igényeivel.

Az Ultratech a körforgásos gazdaság előmozdítója, és véleményünk szerint kulcsfontosságú szereplője vagyunk ennek a folyamatnak, amely az érdemi eredményre való koncentráláson túl a jövő generációk életminőségéről is gondoskodik.

JAVÍTÁSI FOLYAMAT

1AZ ELSŐ KAPCSOLAT

Első lépésként lépjen kapcsolatba cégünkkel e-mailen keresztül a contact@ultratech.ro címen, vagy telefonon a 0264274138 számon

2A BERENDEZÉSEK ÁTVÉTELE

Kiszállunk telephelyére, hogy átvegyük a berendezést

3SÜRGŐS JAVÍTÁST IS VÁLLALUNK

A sürgős kéréseket maximum 12 órán belül megoldjuk

4A BERENDEZÉSEK VISSZASZÁLLÍTÁSA

A berendezéseket megjavítva, kipróbálva és garanciával juttatjuk vissza

Back To Top