Loading....

AZ ULTRATECH CÉGRŐL

Az Ultratech Int technikusai több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az ipari berendezések szervizelése terén (frekvenciaátalakítók javítása, hagyományos és kapcsolóüzemű tápegyégek javítása, könnyű- és nehézipari elektronikai berendezések, gyártó vagy feldolgozó elektronikai berendezések, ellenőrző- és mérőeszközök javítása)

JAVÍTÁSI FOLYAMAT

1AZ ELSŐ KAPCSOLAT

Első lépésként lépjen kapcsolatba cégünkkel e-mailen keresztül a contact@ultratech.ro címen, vagy telefonon a 0264274138 számon

2A BERENDEZÉSEK ÁTVÉTELE

Kiszállunk telephelyére, hogy átvegyük a berendezést

3SÜRGŐS JAVÍTÁST IS VÁLLALUNK

A sürgős kéréseket maximum 12 órán belül megoldjuk

4A BERENDEZÉSEK VISSZASZÁLLÍTÁSA

A berendezéseket megjavítva, kipróbálva és garanciával juttatjuk vissza

TAPASZTALAT

Munkatársaink az elektronika terén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, amelyet úgy belföldön, mint az Egyesült Államokban szereztek, és uniós továbbképzési tanfolyamokkal tökéletesítettek, ezért jogosan jelenthetjük ki, hogy Ultra-technikusokkal dolgozunk. Számukra nem számít, hogy szokványos elektronikai berendezésekről vagy egyedi / dedikált elektronikai berendezésekről van szól, az elektronikai javítások csupán egy újabb kihívás, nem ismeretlen terület.

A MUNKÁLATOK GYORS VÉGREHAJTÁSA

Bár a javítás általában órabér alapú, az Ultratech Int ügyfeleivel mindkét fél számára kedvező viszonyt alakíthat ki. Az ügyfelek nyereségessége berendezéseik használhatóságától függ. Bármilyen vállalkozó számára az időveszteség pénzügyi veszteséggel jár. Ezért az elektronikai javításokat a lehető legrövidebb idő alatt végezzük el, amint az ügyfél elfogadja a technikusaink által ajánlott műszaki eljárásokat.

Számunkra az egyetlen elfogadható késés az elektronikai berendezések alkatrészeinek lecserélésekor fordulhat elő, amikor a partner beszállító késik az általunk igényelt elektronikai alkatrész kiszállításával. Az Ultratech Int folyamatosan tájékoztatja ügyfeleit a javítási munkálatok előrehaladásáról, hogy ügyfeleink tevékenysége ne sérüljön, illetve, legrosszabb esetben, a lehető legkevésbé sérüljön e késés miatt.

GARANCIA

Az általunk kínált garancia egyedülálló. A 12 hónapos Ultragarancia a teljes megjavított berendezésre, és nem csupán az általunk lecserélt alkatrészekre érvényes. Ezt azért engedhetjük meg magunknak, mert amint telephelyünkre jut, az elektromos berendezést az ügyfél által jelentett hibán túlmenő alapos vizsgálatnak vetjük alá. Minden esetben felállítunk egy diagnózist, de ezen felül felbecsüljük a berendezés jövőbeli megbízhatóságát és tartósságát is. Ügyfeleinket tájékoztatjuk azokkal a potenciális hibákkal kapcsolatosan, amelyek az általunk elvégzett javításokat követően a berendezést érinthetik, és amelyek nem az Ultratech Int hibájából, hanem a kopás és elavulás, vagy a szakszerűtlen kezelés miatt következhetnek be.

Ügyfeleink beleegyezésével megelőző szervizelést is végrehajtunk annak érdekében, hogy meghosszabbítsuk az Ön berendezésének életciklusát.

TANÁCSADÁS

A berendezés megfelelő működésének biztosítását szolgálja.

Az Ultratech Int mindig ügyfelei rendelkezésére áll, úgy online, mint telefonon. Technikusaink úgy a berendezések használati módja, tisztítása, karbantartása terén, mint az új berendezések vásárlása terén tanácsokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Ajánlatos, hogy vegyen figyelembe minden olyan tényezőt, amely hozzájárul az elektronikus berendezés életciklusának meghosszabbításához és hatékonyságának megőrzéséhez. Pontosan meg kell határoznia, milyen típusú berendezésre van szüksége, milyen szintű felhasználó (kezdő vagy szakember), milyen gyakran fogja használni, ki gyártotta és milyen garanciát kínálnak, milyen karbantartási és javítási költségeket igényel, mekkora az áramfogyasztása stb…

Az Ultratech Int a javítócégek piacán e kielégítetlen igényt szándékozik pótolni.

KAPCSOLAT

Többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról? Lépjen kapcsolatba cégünkkel, hogy további információt szerezzen.

Back To Top