Loader

SZOLGÁLTATÁSAINK

Az SC Ultratech Int az alkalmazásában levő szakemberek több mint 20 éves tapasztalatát számos szaktanúsítvánnyal és a legkiválóbb uniós cégeknél elvégzett tanfolyamokkal, valamint az Egyesült Államokban szerzett további gyakorlati tapasztalattal egészítette ki, így bármilyen ipari elektronikai berendezés javítását és karbantartását vállalja.
✓ Csúcsminőségű ipari elektronikai szervíz.

ÁTALAKÍTÓK JAVÍTÁSA

Reparatia se realizeaza la nivel de componenta, indiferent de marca sau modelul convertizorului, soft-starterului, sau al oricarui dispozitiv electronic de control al miscarii motoarelor.

TÁPEGYSÉGEK JAVÍTÁSA

Sursele de alimentare industriale reparate la noi in service vor fi testate in sarcina atat inductiva cat si rezistiva in timp ce se va monitoriza graficul de temperatura al sursei.

VEZÉRLŐPULTOK JAVÍTÁSA

Recalibrarea touch screen-ului, luminozitatea ecranului cat si comunicatia vor fi testate si aduse la parametrii originali dupa repararea unu panou de operator.

PLC JAVÍTÁSA

Echipa noastra de ingineri electronisti au o experiență foarte mare în repararea PLC-uri de la diversi producatori.

JAVÍTÁSI FOLYAMAT

1AZ ELSŐ KAPCSOLAT

Első lépésként lépjen kapcsolatba cégünkkel e-mailen keresztül a contact@ultratech.ro címen, vagy telefonon a 0264274138 számon

2A BERENDEZÉSEK ÁTVÉTELE

Kiszállunk telephelyére, hogy átvegyük a berendezést

3SÜRGŐS JAVÍTÁST IS VÁLLALUNK

A sürgős kéréseket maximum 12 órán belül megoldjuk

4A BERENDEZÉSEK VISSZASZÁLLÍTÁSA

A berendezéseket megjavítva, kipróbálva és garanciával juttatjuk vissza

12 HÓNAPOS ULTRAGARANCIA

Az általunk kínált garancia egyedülálló. A 12 hónapos ULTRAGARANCIA a teljes megjavított berendezésre, és nem csupán az általunk lecserélt alkatrészekre érvényes.
Ebben az időszakban technikusaink úgy a berendezések használati módja, tisztítása, karbantartása terén, mint az új berendezések vásárlása terén tanácsokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére.
INFORMÁCIÓ
0752824319
24/7 Hétfő - vasárna

AZ ULTRATECH SZÁMOKBAN

Függetlenül attól, hogy szokványos elektronikai berendezés vagy dedikált és ultra-testreszabott berendezés javításáról van szó, az Ultratech szakemberekből álló csapata mindig sikeresen teljesíti a kihívást.
Az alábbi számok is ezt bizonyítják.

1100

Partnerré vált ügyfél

45.000

Elektronikai alkatrész Készleten

15.000

Teljesített projekt

20

Éves tapasztalat Csapattagonként

MIT MONDANAK ÜGYFELEINK?

Az önök cégével fennálló üzleti együttműködésünkkel kapcsolatosan visszajelzésünk pozitív (ezért áll fenn 3 éve), és ezt érvekkel is alátámasztom: - Gyors árajánlatok - Műszaki támogatás - Előnyös üzleti feltételek (határidőre való fizetés, kereskedelmi kedvezmények, garancia vállalása, kedvező árak, panaszok gyors kezelése)
Ajánlom!!

Alexandru Berbecariu
Holzindustrie Schweighofer S.R.L.

Az Ultratech céggel rendkívül jó a kapcsolatunk, mivel Önök valóban szakemberek. A sürgős eseteket gyorsan megoldják, és a kiszállítás is rendkívül gyors. Rendkívül jól kommunikálunk, és ezért a problémák mindig időben megoldódnak. Reméljük, ez a jövőben is így marad.

Cristina Dediu
Spare Parts Responsible, Maintenance
Back To Top