Loading....

JAVÍTÁSI FOLYAMAT

1AZ ELSŐ KAPCSOLAT

Első lépésként lépjen kapcsolatba cégünkkel e-mailen keresztül a contact@ultratech.ro címen, vagy telefonon a 06 20 375 9442 számon

2A BERENDEZÉSEK ÁTVÉTELE

Gyorsfutárt küldünk telephelyére, hogy ingyenesen átvegye a berendezést

3SÜRGŐS JAVÍTÁST IS VÁLLALUNK

A sürgős kéréseket maximum 12 órán belül megoldjuk

4A BERENDEZÉSEK VISSZASZÁLLÍTÁSA

A berendezéseket megjavítva, kipróbálva és garanciával juttatjuk vissza

12 HÓNAPOS ULTRAGARANCIA

Az általunk kínált garancia egyedülálló. A 12 hónapos ULTRAGARANCIA a teljes megjavított berendezésre, és nem csupán az általunk lecserélt alkatrészekre érvényes.

Ebben az időszakban technikusaink úgy a berendezések használati módja, tisztítása, karbantartása terén, mint az új berendezések vásárlása terén tanácsokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére.
INFORMÁCIÓ
0620 375 9442
24/7 Hétfő - vasárnap

AZ ULTRATECH SZÁMOKBAN

Függetlenül attól, hogy szokványos elektronikai berendezés vagy dedikált és ultra-testreszabott berendezés javításáról van szó, az Ultratech szakemberekből álló csapata mindig sikeresen teljesíti a kihívást.
Az alábbi számok is ezt bizonyítják.

2,500

Partnerré vált ügyfél

45,000

Elektronikai alkatrész Készleten

25,000

Teljesített projekt

20

Éves tapasztalat Csapattagonként

MIT MONDANAK ÜGYFELEINK?

Az önök cégével fennálló üzleti együttműködésünkkel kapcsolatosan visszajelzésünk pozitív (ezért áll fenn 3 éve), és ezt érvekkel is alátámasztom: - Gyors árajánlatok - Műszaki támogatás - Előnyös üzleti feltételek (határidőre való fizetés, kereskedelmi kedvezmények, garancia vállalása, kedvező árak, panaszok gyors kezelése)
Ajánlom!!

Alexandru Berbecariu
Holzindustrie Schweighofer S.R.L.

Az Ultratech céggel rendkívül jó a kapcsolatunk, mivel Önök valóban szakemberek. A sürgős eseteket gyorsan megoldják, és a kiszállítás is rendkívül gyors. Rendkívül jól kommunikálunk, és ezért a problémák mindig időben megoldódnak. Reméljük, ez a jövőben is így marad.

Cristina Dediu
Spare Parts Responsible, Maintenance
Back To Top