Loader

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

Viziune

Ultratech Int isi propune sa fie parte activa a economiei durabile. Deoarece sustenabilitatea este valoarea principala pentru multe companii, ne propunem sa fim partenerul cheie care ajuta la asigurarea angajamentului de protectie fata de mediul inconjurator si oameni.

MISIUNE SI VALORI

 

Peste 50 de milioane de tone de deseuri electronice se produc anual in intreaga lume si doar 20 % dintre acestea ajung sa fie reciclate si reutilizate. Acest fenomen a generat in ultimii ani multe dezbateri cu privire la sustenabilitatea industriilor actuale si a dus intr-un final, in anul 2015, la un plan de actiuni din partea Uniunii Europene care vin sa modifice modelul economic traditional, bazat pe PRODUCTIE – CONSUM – RENUNTARE, la unul circular, bazat pe REUTILIZARE – REPARARE – RECONDITIONARE – RECICLARE a materialelor și a produselor existente, atâta timp cât posibil.

Scopul acestui proces in bucla, este extinderea ciclului de viata al produselor cu obiectivul economisirii resurselor materiale si de energie. Atunci când un produs ajunge la sfârșitul

duratei sale de viață, materialele sale sunt reutilizate în economie ori de câte ori este posibil oferindu-le cu fiecare proces de productie, o valoare adaugata suplimentara.

Noua viziune economica circulara cu privire la echipamentele electronice cuprinde 5 principii:

·         Focus pe design: Produsele sunt concepute pentru durabilitate, reutilizare și reciclare în condiții de siguranță.

·         Reintegrarea resturilor de fabricație: materialele vechi din fabrică sunt reintroduse în productie

·         A doua viata a echipamentelor: Acestea raman pentru o perioada mai lunga in procesul de productie ajungand sa fie utilizate pentru a doua sau chiar a treia oara in urma restaurarilor si reparatiilor avansate.

·         Cresterea gradului de colectare prin oferirea de stimulente pentru consumatori: Maximizarea colectării echipamentelor electronice la sfârșitul ciclului de viață.

·         Reciclarea avansată: Politici de încurajare a reciclării și integrarea conținutului reciclat în produse noi. Reciclarea de înaltă tehnologie extrage o gamă largă de materiale și le menține la cea mai înaltă calitate. Cercetătorii au descoperit că extragerea metalelor din deșeurile electronice costă de 13 ori mai puțin decât minereul extras.

PROCESUL DE REPARATIE

1PRIMUL PAS, CONTACTI-NE

Luati legatura cu noi

2INTERACTIUNE ECHIPAMENTE

Ridicam echipamentul sau ne deplasam la dumneavoastra

3REZOLVAM URGENTE

Rezolvam solicitarile urgente in maximum 12 ore

4RETUR ECHIPAMENTE

Returnam echipamentul reparat si testat

Back To Top