Loader

SZOLGÁLTATÁSAINK

Az SC Ultratech Int az alkalmazásában levő szakemberek több mint 20 éves tapasztalatát számos szaktanúsítvánnyal és a legkiválóbb uniós cégeknél elvégzett tanfolyamokkal, valamint az Egyesült Államokban szerzett további gyakorlati tapasztalattal egészítette ki, így bármilyen ipari elektronikai berendezés javítását és karbantartását vállalja.
✓ Csúcsminőségű ipari elektronikai szervíz.

ÁTALAKÍTÓK JAVÍTÁSA

A javítás alkatrész szintjén történik, függetlenül a frekvenciaátalakító, lágyindító vagy bármilyen más elektronikus motor-mozgás vezérlő készülék gyártmányától és modelljétől.

TÁPEGYSÉGEK JAVÍTÁSA

A cégünk által szervizelt ipari tápegységeket úgy induktív, mint rezisztív terheléses tesztelésnek vetjük alá, eközben figyelve a tápegység hőfok görbéjét.

VEZÉRLŐPULTOK JAVÍTÁSA

Az érintőképernyő újrakalibrálását, a képernyő fényerejét és a kommunikációt teszteljük, majd a kezelőpult megjavítását követően ezeket az eredeti értékekre állítjuk vissza.

PLC JAVÍTÁSA

Elektronikai mérnökökből álló csapatunk rendkívül gazdag tapasztalattal rendelkeznek a különféle gyártóktól származó PLC-k javítása terén.

JAVÍTÁSI FOLYAMAT

1AZ ELSŐ KAPCSOLAT

Első lépésként lépjen kapcsolatba cégünkkel e-mailen keresztül a contact@ultratech.ro címen, vagy telefonon a 06 20 375 9442 számon

2A BERENDEZÉSEK ÁTVÉTELE

Gyorsfutárt küldünk telephelyére, hogy ingyenesen átvegye a berendezést

3SÜRGŐS JAVÍTÁST IS VÁLLALUNK

A sürgős kéréseket maximum 12 órán belül megoldjuk

4A BERENDEZÉSEK VISSZASZÁLLÍTÁSA

A berendezéseket megjavítva, kipróbálva és garanciával juttatjuk vissza

12 HÓNAPOS ULTRAGARANCIA

Az általunk kínált garancia egyedülálló. A 12 hónapos ULTRAGARANCIA a teljes megjavított berendezésre, és nem csupán az általunk lecserélt alkatrészekre érvényes.
Ebben az időszakban technikusaink úgy a berendezések használati módja, tisztítása, karbantartása terén, mint az új berendezések vásárlása terén tanácsokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére.
INFORMÁCIÓ
0620 375 9442
24/7 Hétfő - vasárnap

AZ ULTRATECH SZÁMOKBAN

Függetlenül attól, hogy szokványos elektronikai berendezés vagy dedikált és ultra-testreszabott berendezés javításáról van szó, az Ultratech szakemberekből álló csapata mindig sikeresen teljesíti a kihívást.
Az alábbi számok is ezt bizonyítják.

1100

Partnerré vált ügyfél

45.000

Elektronikai alkatrész Készleten

15.000

Teljesített projekt

20

Éves tapasztalat Csapattagonként

MIT MONDANAK ÜGYFELEINK?

Az önök cégével fennálló üzleti együttműködésünkkel kapcsolatosan visszajelzésünk pozitív (ezért áll fenn 3 éve), és ezt érvekkel is alátámasztom: - Gyors árajánlatok - Műszaki támogatás - Előnyös üzleti feltételek (határidőre való fizetés, kereskedelmi kedvezmények, garancia vállalása, kedvező árak, panaszok gyors kezelése)
Ajánlom!!

Alexandru Berbecariu
Holzindustrie Schweighofer S.R.L.

Az Ultratech céggel rendkívül jó a kapcsolatunk, mivel Önök valóban szakemberek. A sürgős eseteket gyorsan megoldják, és a kiszállítás is rendkívül gyors. Rendkívül jól kommunikálunk, és ezért a problémák mindig időben megoldódnak. Reméljük, ez a jövőben is így marad.

Cristina Dediu
Spare Parts Responsible, Maintenance
Back To Top